Drie dagen genieten van luxe in de Achterhoek.
Drie dagen genieten van luxe in de Achterhoek. (Foto: aangeleverd)

3 dagen genieten van luxe in de Achterhoek

Het zijn bijzondere omstandigheden. Het altijd gastvrije 4-sterren Boetiek Hotel BonAparte heeft tot nader order wat aanpassingen moeten doen. Maar de culinaire toegankelijkheid en bijzondere gastvrijheid zijn er niet minder om. Boek nu en kom!

LEZERSACTIE

BonAparte is gelegen aan de voet van de Lochemse Berg in Barchem, nabij Zutphen en Deventer. Het monumentale pand van Boetiek Hotel BonAparte telt 38 sfeervolle en compleet ingerichte hotelkamers. In het restaurant* worden eerlijke en pure streekgerechten geserveerd mogelijk begeleid door klassieke wijnen. Om het verblijf extra aangenaam te maken, kunnen bezoekers kosteloos gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van het hotel, zoals het zwembad en de sauna*. De fiets- en wandeltochten vanuit het hotel leiden door het afwisselende landschap langs bossen en kastelen.

Lezersaanbieding:

2x overnachting incl. uitgebreid Gelders ontbijt (geserveerd op de kamer). 1x 3-gangen keuzediner (geserveerd op de kamer). 1x 4-gangen verrassingsmenu (geserveerd op de kamer). 1x borrelgarnituur (geserveerd op de kamer). * Gebruik zwembad, sauna, spa en gym (t.n.o gesloten). Gratis koffie- en theefaciliteiten op de kamer. Gratis fiets- en wandelroutes. Gratis WiFi en parkeren.

De arrangementsprijs is vanaf € 99,- p.p. In februari en maart op do. t/m za. € 119,- p.p., tijdens feestdagen, vakanties en april t/m oktober: € 119,- p.p. Informatie en reserveren: www.goedverblijf.nl/rodim2a, telefonisch 085-4899019 (ma. t/m vr. 09.00-17.30 uur), reisnummer rodim2a. Genoemde prijs is p.p. o.b.v. 2 personen per kamer, excl. verblijfsbelasting à € 3,- p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking.


Te boeken t/m 20-12-2021.

Een van de prachtige kamers.