Overnachten op Camping Bakkum is weer mogelijk vanaf vrijdag 12 maart.
Overnachten op Camping Bakkum is weer mogelijk vanaf vrijdag 12 maart. (Foto: Bert Westendorp)

Opbouwen

REGIO - Overnachten op Camping Bakkum is weer mogelijk vanaf vrijdag 12 maart.

Afgelopen weekend werd gebruikt om de tijdelijke vakantieverblijven weer op te bouwen.

Sommige kampeerders hebben daar al jarenlang ervaring in en bouwen hun originele tenthuisje in één dag op. Het simpelst is de bouw wanneer de diverse panelen en onderdelen genummerd zijn. Een truc die standaard al jaren wordt toegepast op de grootste camping van Nederland.

Ook de familie Rond uit Amsterdam (zie foto) verlangt naar het campingleven. Een dag werken levert een compleet beeld op; de stacaravan met de gereedgekomen serre. Voor het vierde jaar is de familie present op Camping Bakkum.


Luisteren...

REGIO - "Hoor, maar niet perse wederhoor. De Luisterlijn is voor Uitgeesters bereikbaar via het nieuwe telefoonnummer 088-0767000."

Dat meldt de organisatie, die alle inwoners van Nederland emotionele ondersteuning op afstand biedt. Het nummer is dag en nacht bereikbaar voor mensen die nergens met hun verhaal terecht kunnen of behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek.


Stank

Na verschillende meldingen van een vreemde acetonachtige geur in een aantal huizen (vanuit de riolering) was de brandweer afgelopen woensdag ter plaatse.

Na onderzoek blijkt de stank niets te maken te hebben met werkzaamheden.