Afbeelding
Brantjes steunt de lokale horeca. (Foto: aangeleverd)

Brantjes steunt lokale horeca regio

REGIO - Verkoop je woning via Brantjes Makelaars en ontvang een dinerbon t.w.v. € 100,- voor jouw favoriete restaurant.

Vogels beginnen te fluiten, de zon gaat meer en meer schijnen, het voorjaar is in aantocht. Normaal gesproken stromen de terrassen vol bij het zien van de eerste zonnestralen in het voorjaar. Iedereen snakt naar een gezellige borrel op het terras of een etentje buitenshuis met vrienden.

Echter, de coronamaatregelen gooien roet in het eten en het staat water staat horecaondernemers aan de lippen. Voorlopig hoeven zij dan ook niet te rekenen op de opening van hun zaak of hun terrassen. Alhoewel er wel perspectief wordt geboden als het gaat om de terrassen.

Lunchen of dineren bij jouw favoriete restaurant

Tijdens de coronacrisis blijkt maar eens hoe belangrijk lokale restaurants, cafés en hotels zijn. Ze geven invulling aan een dorp of stad, ze zijn een plek om samen te komen, om verdriet en vreugde te delen.

Steunen met actie

''Wij vinden het belangrijk, dat de horeca blijft bestaan en wij steunen daarom de lokale horeca met de volgende actie: bij elke opdracht voor de verkoop van een woning ontvangt de opdrachtgever een dinerbon t.w.v. € 100,-, te besteden in een een favoriet restaurant naar keuze," aldus Brantjes.



Om te besluiten met: ''Ben jij van plan je huis te verkopen en wil je de lokale horeca ook steunen? Vraag dan een vrijblijvende waardebepaling van je woning aan via onze website (www.brantjesmakelaars.nl) of bekijk de advertentie in deze krant.''