Afbeelding
(Illustratie: aangeleverd)

VIP is op zoek naar...

UITGEEST - Mis jij het ook zo om naar je geliefde Italiƫ op vakantie te gaan? In Geesterheem woont een Italiaans sprekende dame, die graag zou willen kletsen met iemand die ook Italiaans spreekt.

- Zwembad De Zien zoekt een ontwerper/vormgever, die graag zijn of haar creativiteit loslaat op alle nieuwsuitingen zoals de folder(s), poster(s), het abonnement en de nieuwsbrief.

- Ben jij goed in communicatie op social media en wil je bijdragen aan een beter klimaat en een groener Uitgeest? Laat het Duurzaam Uitgeest Energie Coƶperatie (DUEC) weten. Zij zoeken een actieve social media poster.

- Je bent erg secuur als het om geld gaat, maar ook een sociaal mens als het om contacten gaat. Heb je inzicht in cijfers en vind je het leuk mee te denken met het beleid van Lees Lokaal? Dan ben jij de penningmeester die zij zoeken.


Kijk voor meer informatie over bovenstaande en voor meer mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkuitgeest.nl of bezoek het Vrijwilligers Informatie Punt op maandag en woensdag van 9.30 tot 12.00 uur. Adres: Middelweg 28 (hal gemeentehuis), info@vipuitgeest.nl, tel. 06-24178778.