Liefde voor het ambacht bij Staalconcept.
Liefde voor het ambacht bij Staalconcept. (Foto: Aangeleverd)

Iedereen weet Staalconcept inmiddels te vinden…

UITGEEST/HEEMSKERK - Voor de mooiste stalen binnendeuren, met de hand gemaakt in eigen werkplaats. Na vijf jaar het bedrijf opgebouwd te hebben in Uitgeest is Staalconcept nu gevestigd op eigen bodem, namelijk op de Lijnbaan 50 in Heemskerk.

Dat de liefde voor het ambacht zijn bedrijf Staalconcept siert, dat is helder. Wat Sanders´ ogen zien, kunnen zijn handen. ''Wij vertalen veelzijdigheid graag in perfectie, of het nu gaat om een industriële binnendeur, een tafelonderstel, een sierhekwerk of een kunstobject. Wij stellen hoge eisen , vanaf de beginnende laswerkzaamheden tot aan het eindproduct'', aldus Sander van Staalconcept.

Wensen

Inmiddels vormen de opmaat gemaakte en naar specifieke wensen vervaardigde stalen binnendeuren de hoofdmoot van de handgemaakte productie. Dankzij mond-tot-mond aanbevelingen weten binnenhuisarchitecten , aannemers en particulieren Staalconcept te vinden. Op de website biedt Staalconcept de mogelijkheid om je eigen deur te ontwerpen middels een zelf ontwikkelde deuren configurator. Kijk voor meer informatie over Staalconcept op pagina 8.