Steun FC Uitgeest. (Foto: Marianne Jonker)
Steun FC Uitgeest. (Foto: Marianne Jonker)

HELP! Financiële steun Uitgeesters zó welkom

UITGEEST - Een mooie herinnering. In het weekend langs de lijn kijken naar de voetbalverrichtingen van je (klein)zoon of (klein)dochter? Het lijkt al heel lang geleden en zo is het ook.

Donateursactie FC Uitgeest gericht op (groot)ouders

Gelukkig zeggen weinig leden op

Gelukkig traint de jeugd van FC Uitgeest nog en spelen zij - bijna - elke zaterdag een wedstrijd. Maar toeschouwers zijn helaas nog niet welkom. "Naast het kijken naar de wedstrijd missen we nu ook het sociale contact met andere (groot)ouders. Even een kop koffie doen in het clubhuis of, wat later op de dag, een biertje aan de bar of op het terras.


Hopelijk kan de Regio Cup doorgaan. En als dat al zo is, dan waarschijnlijk nog steeds zonder supporters. Laten we ons alvast richten op het volgende seizoen, waarbij we hopen dat alles wat zo normaal was ook weer normaal wordt", aldus een woordvoerder van de lokale trots.

Financieel verlies

Omdat het clubhuis al langere tijd gesloten is, mist FC Uitgeest de nodige inkomsten.


"Net als veel andere sportclubs maakt de omzet in het clubhuis een voornaam deel uit van de financiële huishouding. Gelukkig is er steun vanuit de overheid en zeggen weinig leden op. Dan nog worden wij als club wel geconfronteerd met een financieel verlies over dit seizoen. Wij doen in dit kader een dringend beroep op ouders en grootouders. Ook uit clubliefde. Wij willen hen vragen om donateur te worden van FC Uitgeest. Dat kan voor € 30,- per seizoen. Indien men zich nu aanmeldt als donateur volgt er een leuke attentie voor het bij FC Uitgeest spelende (klein)kind."


Ga naar https://www.fcuitgeest.nl/ik-wil-donateur-worden


Straks als (groot)ouder(s) weer langs de lijn?
Zo is het en niet anders.