Groene vingers gezocht.
Groene vingers gezocht. (Foto: aangeleverd)

Vrijwilligers welkom in Uitgeest

GROENE VINGERS - Heb jij groene vingers die popelen om aan het werk te gaan? Wacht dan niet langer. Geesterheem heeft een prachtige tuin en zoekt iemand die hem wil onderhouden. Een moestuin aanleggen, een bloementuin maken, het kan allemaal.


CIJFERS - Ben jij gek op cijfers, vind je het leuk om mee te denken met het beleid en draag je het Lees Lokaal een warm hart toe? Dan ben jij misschien wel de penningmeester die zij zoeken. Je houdt de budgetten van de diverse groepen in de gaten, je maakt de jaarrekening en de begroting op en je zorgt dat alles op tijd bij de gemeente terecht komt.

MHCU - Zet jij de MHCU op de kaart? Als communicatiemedewerker help je bij de communicatie voor en door de leden, het bestuur en de diverse commissies van de hockeyvereniging. Samen met het bestuur zorg je voor juiste en tijdige berichtgeving via verschillende media-kanalen.

MAATJE GEZOCHT - Het SIG - ondersteuning voor mensen met een beperking - zoekt voor een man, woonachtig in Uitgeest, iemand die het leuk vindt om hem als maatje te bezoeken.

Een praatje maken of samen wat leuks gaan doen. Hij zou het fijn vinden om iets te delen over wat hem bezighoudt. Dat is onder andere pc’s samenstellen, modelbouw en naar de bioscoop gaan.

Meer informatie:

www.vrijwilligerswerkuitgeest.nl, locatie: Middelweg 28, Uitgeest, tel. 06-24178778, info@vipuitgeest.nl

Waar is die penningmeester?
Ben jij die communicatiemedewerker?
Een maatje voor een praatje.