De markt in 2019, met z'n alle bij elkaar. Dit jaar toch heel anders.
De markt in 2019, met z'n alle bij elkaar. Dit jaar toch heel anders. (Foto: aangeleverd)

Open Dag Route Uitgeest

UITGEEST - In 2019 was er een succesvolle OVER&UITgeest markt. Hierbij presenteerden verenigingen en organisaties zich. Dit jaar wordt hieraan een vervolg gegeven. Vanwege de onzekerheid rondom de Corona maatregelen is er nu gekozen voor een Open Dag Route. Een prima dag om je club of organisatie te presenteren, leden te werven of vrijwilligers te vinden!

Vrijwilligers-organisaties en verenigingen zijn van harte uitgenodigd!

Verschillende locaties

Via een plattegrond kunnen de inwoners van Uitgeest verschillende locaties bezoeken. Ter plekke zijn er presentaties, demonstraties of sportactiviteiten. De verenigingen organiseren dat zelf en kunnen het naar eigen inzicht verder invullen.

De Open Dag Route

De Open Dag Route vindt van 13:00 uur tot 17:00 uur plaats op zaterdag 25 september 2021. Voor verenigingen en organisaties die niet over een eigen locatie beschikken is het mogelijk te gast te zijn bij anderen.

Aanmelden

Wilt u meedoen dan kunt u zich opgeven via de website van het Vrijwilligers Informatiepunt Uitgeest via de link vrijwilligerswerkuitgeest.nl. Aanmelden kan tot 15 juli a.s.

Meer informatie

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via: info@vipuitgeest.nl of telefoonnummer 06-48500912 (Sigrid Wijsman) Het organisatieteam: VIP Uitgeest, de Buurtsportcoach en De Zwaan Cultureel.

Just dance optreden 2019.
Afbeelding