Toeren door de mooie regio.
Toeren door de mooie regio. (Foto: aangeleverd)

Toeren op een E-Chopper door de mooie regio

REGIO - Ze zijn razend populair bij jong en oud: de E-Chopper. Vooral nu het mooi weer begint te worden, is het heerlijk om buiten rond te toeren in de regio op zo’n E-Chopper. Vuurlinie Events aan de Noorderweg in Beverwijk biedt die mogelijkheid.

Amber de Kruif, die de marketing en communicatie bij het bedrijf verzorgt alsook de sociale media doet, laat weten dat de E-Chopper duidelijk ‘een trekker’ is. “De E-Chopper is inmiddels ontdekt door heel veel mensen, jong en oud”, zegt zij.

“De E-Chopper is zeer gebruiksvriendelijk. Je hoeft alleen maar gas te geven. Het maakt bovendien nauwelijks geluid. Tijdens het rijden kun je gewoon gezellig met elkaar praten. Dat maakt het zo leuk.”

'E-Chopper ideaal voor bedrijfsfeestjes'

Wil je een E-Chopper besturen, dan heb je een rijbewijs nodig. Voordat je de weg opgaat, wordt eerst het een en ander aan je uitgelegd. Er wordt nog gecheckt of er schade is aan de E-Chopper. Dan wordt kort met de E-Chopper geoefend om eraan te wennen. Vervolgens kun je met de Chopper op pad.


Amber: ''De E-Chopper is nu ideaal voor bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vriendenuitjes. Je kan met meerdere mensen corona-proof op stap.''


Zij vervolgt: “Wij bieden jou drie routes aan: de fortenroute, de pontjesroute en de Spaarnwouderoute”, vertelt Amber. “Bij de eerste route kom je forten tegen, bij de tweede ga je langs verschillende pontjes en bestuur je ook een pontje, en bij de laatste route ga je het recreatieschap Spaarnwoude in.''

''Voor alle routes geldt dat je er maximaal vier uur over mag doen. Vertrek je op 12.00 uur ‘s middags dan moet je om 16.00 uur weer terug zijn aan de Noorderweg. De routes kun je via een QR-code op je mobiel telefoon scannen. En de telefoon kun je weer inklikken op de E-Chopper.”


Het kan ook zo zijn dat je een eigen route wil rijden. “Dat kan, als je maar binnen vier uur weer terug bent”, meldt Amber. Dit weekend gaat Gasterij Vuurland weer open. Er kan dan binnen gegeten en gedronken worden.


Meer informatie

Voor 45 euro kun je een E-Chopper huren. Meer info en over de voorwaarden:

www.vuurlinie-events.nl

Over horeca

Gasterij Vuurland:

www.gasterijvuurland.nl.

De -Chopper is een 'trekker'.