Zomertijd bij Lees Lokaal

UITGEEST - Lees Lokaal blijft (gedeeltelijk) open in de zomervakantie, elke maandag- en woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur.

Een medewerkster: "Na ruim een jaar van strenge restricties kunnen we nu eindelijk weer langzaam terugkeren naar 'normalere' omstandigheden. Steeds conform de richtlijnen van de regering waren de deuren van Lees Lokaal of volledig gesloten of open voor beperkte aantallen bezoekers of alleen voor Vrienden die via de mail een boekenpakket hadden aangevraagd. Kon je zelf niet naar Lees Lokaal komen dan kwam het boekenpakket gewoon naar je toe. Met de laatste versoepelingen konden de maatregelen teruggeschroefd worden tot houd 1,5 meter afstand van elkaar. Een mondkapje is niet meer verplicht, maar mag natuurlijk altijd. Omdat Lees Lokaal regelmatig dicht moest, en de Vrienden van Lees Lokaal vaker niet dan wel lekker de planken konden afspeuren naar nieuwe boeken om heerlijk in weg te duiken, is er dit jaar geen zomersluiting. Wel geldt vanaf maandag 12 juli tot en met zaterdag 21 augustus een beperkt openingsaanbod. Elke maand- en woensdagmiddag kan iedereen tussen 13.30 en 17.00 terecht bij Lees Lokaal in het gemeentehuis van Uitgeest. Ondanks de corona is het aanbod van boeken nog steeds heerlijk up-to-date. 


Als je nog geen vriend bent van Lees Lokaal kun je dit eenvoudig ter plaatse worden. Tot 18 jaar is dit geheel gratis en vanaf 18 jaar vragen wij een bijdrage van slechts 10 euro. Deze bijdrage kun je zelfs gewoon pinnen.