Steun de ondernemer in onze regio

REGIO - De afgelopen maanden is er heel wat gebeurd. Winkels zijn (soms) tijdelijk gesloten geweest, hebben allerlei aanpassingen moeten doen en tot op heden hebben zij vaak veel minder bezoekers gehad dan dat zij gewend waren. 

Waar de online detailhandel floreert, gebeurt dat in de winkelstraat zeker niet. Ondernemers hebben het zwaar, want door corona vinden veel consumenten het lang niet meer zo leuk om even te shoppen. Toch hebben ondernemers consumentenaankopen keihard nodig alleen zo kunnen zij de crisis het hoofd bieden. Een aantal staat op deze pagina. Bezoek ze! De voordelen:

Persoonlijk aandacht. Voor ondernemers ben jij als klant heel belangrijk. Zij geven jou graag dat beetje extra aandacht en staan altijd klaar voor een praatje, kopje koffie en goed advies.

Goede klantenservice. Een tevreden klant draagt bij aan het succes van een onderneming. Een ondernemer zal dan ook altijd zijn best doen om jou tevreden te stellen.

Uniek aanbod. Als je bij een lokale ondernemer koopt, stimuleer je de ondernemer bij het inkopen van zijn assortiment en help je mee om de ondernemer gevarieerd te laten inkopen.

Levendige winkelstraat. Door bij de lokale ondernemer te kopen, zorg je ervoor dat ook na de coronacrisis jouw winkelstaat levendig is en een fijne plek om te shoppen.

Milieubewust.
Door in je eigen omgeving te kopen, belast je het milieu minder. Minder transport en minder kilometers voor jezelf, wat bijdraagt aan een beter milieu.