Startschot feestjaar '25 jaar FC Uitgeest'.
Startschot feestjaar '25 jaar FC Uitgeest'. (Foto: aangeleverd)

Startschot feestjaar ‘25 jaar FC Uitgeest’

Algemeen

UITGEEST - De lokale FC is 1 juli 25 jaar geworden en dat werd vrijdagavond 27 augustus gevierd in het clubhuis van de vereniging. 

Een startschot voor diverse activiteiten, die in de loop van dit seizoen worden georganiseerd. De jubileumcommissie zal de leden op de hoogte houden van de verdere activiteiten in de loop van dit seizoen.

Op deze avond werd het nieuwe tenue onthuld en sloegen Cor Feenstra en Ruud Collette de eerste ‘paal’ van de nieuwe tribune. Die avond hield de nieuwe Onder 11 het slaapvoetbalfeest. Normaliter had deze lichting twee seizoenen geleden zijn overnachting gehad, maar dat kon door bekende redenen niet doorgaan.

Geslaagde activiteit

Verleden week kon het evenement wel plaatsvinden en ruim 40 kinderen waren van de partij. Na eerst een ‘gewoon’ partijspel, werd er ledsvoetbal gespeeld. Drijvende kracht Ingmar Bruinsma had drie velden uitgezet, waarop de jongens en meisjes met plezier een aantal wedstrijden hebben gespeeld. 

Om 22.00 uur werden de snacks bezorgd (Family Uitgeest, wederom bedankt!) en daarna begon het slapen in de kleedkamers. 

Na een onrustige nacht en een lekker ontbijt werden de kinderen rond 08.00 uur opgehaald en kon de begeleiding terugkijken op een geslaagde activiteit.