Peuters van 2-4 jaar lunchen gezellig samen op de onlangs geopende peuterdagopvang op Kornak.
Peuters van 2-4 jaar lunchen gezellig samen op de onlangs geopende peuterdagopvang op Kornak. (Foto: aangeleverd)

Open huis bij peuterdagopvang Kornak

UITGEEST - Vrijdag 3 en vrijdag 10 september is er open huis op de peuterdagopvang van kindcentrum Kornak in Uitgeest. Dan kunnen geïnteresseerde ouders de nieuwe peuterdagopvang komen bekijken. Dat kan tussen 09.00 en 16.00 uur of op afspraak op een andere datum.

Maandag 23 augustus verwelkomde kindcentrum Kornak de eerste kinderen op de peuterdagopvang. De tweeling Jim en Mike waren de allereerste peuters die ontvangen werden door de leidsters Linda en Manouk. Samen met een klein groepje 2-3 jarigen mochten zij samen het lint doorknippen en een pinata stukslaan.

Gedurende de zomervakantie is er hard gewerkt aan de inrichting van een gezellige peuteropvangruimte, die voorzien is van een moderne en kindvriendelijke inrichting. Aangrenzend is een apart peuterpleintje, waar het heerlijk spelen is. De directie van kindcentrum Kornak, bestaande uit Nel de Vries en Mieke Muntjewerff, is ontzettend trots op de mooi ingerichte ruimte, waar peuters heerlijk kunnen spelen, eten, slapen en chillen.


De peuterdagopvang op Kornak is dagelijks geopend tussen 07.15 uur en 18.00 uur. Kinderen van 2-4 jaar kunnen er terecht. Door een ontwikkelingsgericht programma en gezamenlijke activiteiten met de kinderen van Kornak stromen de peuters gemakkelijk door naar de kleutergroepen.