DEEN is aan het einde van dit jaar uit het straatbeeld verdwenen. Ook in Uitgeest.
DEEN is aan het einde van dit jaar uit het straatbeeld verdwenen. Ook in Uitgeest. (Foto: archief)

Doek DEEN valt ook in Uitgeest

UITGEEST - Het einde van het Noord-Hollandse familie-imperium DEEN is in zicht. Nog voor het einde van dit jaar zijn alle DEEN-supermarkten uit het straatbeeld verdwenen. Ook in Uitgeest. Daarom is er voor - vaste - klanten van DEEN een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden.

Sinds afgelopen zondag schrijft DEEN geen reclame tegoedbonnen meer uit; deze reclame tegoedbonnen kunnen tot uiterlijk 11 september worden ingeleverd.

De DEEN cadeaukaarten konden tot woensdag 1 september worden ingeleverd. Webwinkel DEEN sluit 30 september. De webwinkel/boodschappenservice van DEEN sluit eveneens donderdag 30 september.

Wijkertunnel

In september en oktober werkt Rijkswaterstaat gedurende nog twee de weekenden bij de Wijkertunnel (snelweg A9). Om de tunnel in goede conditie te houden, vindt er onderhoud plaats aan onder andere de verkeerssignalering.

De werkzaamheden zijn in de weekenden van 8 en 19 september en 2 en 3 oktober 2021. Verkeer kan gedurende deze weekenden beperkt gebruik maken van de tunnel. Het advies is om de omleidingsroutes te volgen.

Advies

Voor de nachtafsluiting van Wijkertunnel is het advies om gebruik te maken van de omleiding via de Velsertunnel (A22). Het is raadzaam om te kijken op de website van Rijkswaterstaat over de actuele stand van zaken.