Beth & Flo.
Beth & Flo. ((Foto: aangeleverd))

Beth & Flo bij De Zwaan Cultureel

Algemeen

UITGEEST – Komende 2 oktober, aanvang 20.15 uur, is het genieten bij De Zwaan Cultureel van de muzikale theatervoorstelling ‘Niet wat je denkt’ van Beth & Flo. De voorstelling is een try-out.

Met sloophamer alle muren afbreken  

Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten, moeten kapot. Ze willen eruit! Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen en de tradities. In ‘Niet wat je denkt’ bestormen Beth & Flo de theaterzalen met absurdistische scènes, virtuoos pianospel een sprankelende samenzang. Dit veelbelovende cabaret duo stort klassieke muziek over je heen en maakt theater zoals je niet eerder zag.

Toegang € 15,-, Vrienden van De Zwaan Cultureel betalen € 12,50. Kaarten zijn uitsluitend online te koop via www.dezwaancultureel.nl Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5 Uitgeest.