Ella Mae Pervan is uitgenodigd voor de selectie van het KNVB Jeugdplan.
Ella Mae Pervan is uitgenodigd voor de selectie van het KNVB Jeugdplan. ((Foto: aangeleverd))

Ella Mae Pervan uitgenodigd voor selectie KNVB Jeugdplan

Algemeen

UITGEEST - Sinds jaar en dag organiseert de KNVB het Jeugdplan Nederland (JPN). Bij het JPN krijgen talentvolle voetbalspeelsters de kans zich verder te ontwikkelen.

Opleiden voor nationale (jeugd)selecties

Het uiteindelijk doel is spelers en speelsters op te leiden voor de nationale (jeugd)selecties. Voor de meiden richt het JPN zich op de leeftijdscategorieën meiden onder 11 tot en met meiden onder 16.

Elke week zijn de KNVB talentcoaches en KNVB scouts op pad. Ze bezoeken jeugdteams van amateurverenigingen in Nederland om talentvolle speelsters in beeld te krijgen en te houden. Zij doen dit in overleg met en/of op advies van de amateurverenigingen.

Geselecteerd

Talentvolle speelsters, die door de KNVB talentcoaches of KNVB scouts zijn voorgedragen krijgen een uitnodiging om mee te doen aan activiteiten (trainingen of wedstrijden) bij één van de JPN-selecties.

JO12-1

Ella Mae Pervan, die bij de FC Uitgeest speelt in het team JO12-1, is geselecteerd door de KNVB Talentontwikkelingen Zij heeft een uitnodiging voor een reeks van activiteiten, die bestaan uit trainingen en het spelen van wedstrijden bij de meiden onder 12 jaar.