'We mogen weer dansen!' 

'We mogen weer dansen!' 

BEVERWIJK - Na een roerig anderhalf jaar, waarin er niet gedanst mocht worden en de dansschool aan de Kingsford Smithstraat te Beverwijk werd verkocht vanwege woningbouw, kan er weer gedanst worden. 

Na een lange tijd van stilzitten kan er weer gedanst worden voor de broodnodige beweging en gezelligheid. Stijldansen is goed om je algehele conditie op een leuke manier weer op pijl te brengen. Daarnaast is het ook nog eens bewezen goed voor je lijf en je hersenen en kan dansen het verouderingsproces vertragen.

Simone en Sylvo hebben zin in om in drie verschillende locaties de danslessen voort te zetten


Simone en Sylvo van La Passe hebben er dan ook weer veel zin in om in drie verschillende locaties in Wijk aan Zee en Heemskerk de danslessen voort te zetten. Drie avonden per week gaan ze stijldanslessen geven aan beginners tot en met ver gevorderden. De danslessen worden gegeven in De Moriaan te Wijk aan Zee, De Jansheeren en De Vrijburcht te Heemskerk. Op de website lapasse.com kunt u vinden welke danslessen er per locatie gegeven worden en kunt u zich inschrijven voor een leuke danscursus.

Wilt u vrijblijvend een keer meedoen? Neem dan contact op met La Passe.
De contactgegevens kunt u vinden op https://lapasse.com