Afbeelding
((Foto: aangeleverd))

Steun speeltuinvereniging Kindervreugd

Algemeen

UITGEEST - Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent en waar je jezelf kunt zijn.

Help verenigingsleven in Uitgeest

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. In navolging van het succes van vorig jaar doet speeltuinvereniging Kindervreugd weer mee aan deze actie. “Dit jaar hopen wij een mooie bijdrage te kunnen ontvangen voor het vervangen van het frame voor nestschommel. Het houten frame is aan vervanging toe en wij zouden graag een stalen frame hiervoor terug willen”, laat een vrijwilliger van de speeltuinvereniging weten.

Door in te loggen in de Rabo app of op de website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’. 

Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.