Het nieuwe model van Hyundai is verkrijgbaar vanaf 21.695 euro.
Het nieuwe model van Hyundai is verkrijgbaar vanaf 21.695 euro. (Foto: Adobe Stock)

Ontdek de nieuwe Hyundai Bayon

Ontdek de nieuwe Hyundai Bayon

Hyundai breidt zijn assortiment uit met een nieuwe, compacte én zuinige SUV: de Bayon. Dit model is vergelijkbaar met de recent uitgebrachte i20. 

De Bayon heeft een handgeschakelde aandrijflijn. De startmotor helpt mee met het optrekken door een korte elektroboost. De Bayon is in staat de eigen verbrandingsmotor uit te schakelen, zonder dat systemen zoals de airconditioning en het entertainment uitvallen. Zuinig voor het milieu! Ook handig: wanneer je het gaspedaal voor een paar seconden niet aanraakt, schakelt de motor uit. De Bayon blijft vervolgens lang doorrollen, zónder daarbij brandstof te verbruiken. Dit wordt ook wel 'zeilen' genoemd. Dit rijdt niet alleen comfortabel, maar scheelt ook benzine. Uit onderzoek blijkt dat de Bayon zo'n 5,6 liter benzine op 100 kilometer verbruikt, wat relatief zuinig is. 

Alles inbegrepen

Dit nieuwe model van Hyundai is verkrijgbaar vanaf 21.695 euro. Daar zit airconditioning, een noodremassistent, voetganger- en fietsersherkenning en cruise control met een snelheidsbegrenzer bij inbegrepen.

Het nieuwste model van Hyundai is verkrijgbaar vanaf 21.695 euro.