Castle Christmas Fair
Castle Christmas Fair (Foto: WWW.BERTILVANBEEK.NL)

Met korting naar Castle Christmas Fair

Met korting naar Castle Christmas Fair

VELSEN-ZUID - Op de historische locatie Buitenplaats Beeckestijn te Velsen-Zuid, wordt van 18 tot en met 21 november dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland gehouden. Wederom wordt uitgepakt met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshops, sfeervolle (big)bands en koren. Wil jij hier bij zijn? Kaarten met korting koop je op www.kerstmarktkaarten.nl

Op de Castle Christmas Fair geniet je van ruim 150 verkoop- en culinaire stands met vele lokale bedrijven, ambachten maar ook internationale merken. Van zelfgemaakte zeep, lokale biologische worsten. Reden genoeg om onder het genot van een glühwein of warme chocolademelk de markt te verkennen. Verspreid over het evenemententerrein zijn wederom meer dan 40 live optredens gepland. Achter het hoofdhuis staan fraaie pagodetenten, overdekte kramen, marktplaatsen en hippe foodtrucks.


De Castle Christmas Fair is geopend op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 november van 11.00 tot 22.00 uur. Zondag 21 november van 11.00 tot 18.00 uur.