Prachtig gelegen aan de voet van de Lochemse berg.
Prachtig gelegen aan de voet van de Lochemse berg. (Foto: aangeleverd)

3 dagen genieten in de Achterhoek

LEZERSACTIE - Het 4-sterren Boetiek Hotel BonAparte is gelegen op een exclusieve locatie aan de voet van de Lochemse Berg in Barchem, nabij Zutphen en Deventer. 

Het startpunt van de mooiste wandel- en fietsroutes van de Achterhoek. Boetiek staat voor: uniek en eigenzinnig. Dit zullen gasten ervaren door de authentieke gastvrijheid, inrichting en kwaliteit.

Arrangementsprijs vanaf € 109,- p.p.

Het monumentale pand van BonAparte telt 38 sfeervolle en compleet ingerichte hotelkamers. In het restaurant worden veel eerlijke en pure streekgerechten geserveerd mogelijk begeleid door klassieke wijnen. Om het verblijf extra aangenaam te maken, kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de wellness-faciliteiten van het hotel, zoals het zwembad en de sauna. De fiets- en wandeltochten vanuit het hotel leiden door het afwisselende landschap langs bossen en kastelen.

Lezersaanbieding 

2x overnachting inclusief Gelders ontbijt, 1x heerlijk 3-gangen keuzediner, 1x heerlijk 4-gangen verrassingsmenu, 1x borrelgarnituur in de bar vanaf 20.30 uur, gratis gebruik van binnenzwembad, sauna en fitness, gratis koffie- en theefaciliteiten op de kamer, gratis wandel- en fietsroutes, gratis WiFi en parkeren.



In maart en november aankomst op do. t/m za. € 119,- en in april t/m oktober dagelijks € 129,- p.p.


Informatie/reserveren:

www.goedverblijf.nl/

rodim2gtelefonisch 085-4899019 (ma. t/m vr: 09.00 - 17.30 uur), reisnummer rodim2g. Genoemde prijs is p.p. o.b.v 2 personen per kamer, excl. verblijfsbelasting à € 3,50 p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking. Te boeken t/m 20-12-2022.

Culinair genieten bij BonAparte.