Daan Draait bij De Zwaan Cultureel.
Daan Draait bij De Zwaan Cultureel. (Foto: Daniel van den Broeke)

Daan Draait bij De Zwaan Cultureel

Algemeen

UITGEEST – Zondagmiddag 21 november, 14.30 uur, speelt Daan Draait A. Vontura en de T.E.I.T. machine in Dorpshuis de Zwaan een theatervoorstelling voor kinderen tot 10 jaar

Het verhaal: Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken, maar een tijdreis is natuurlijk wel gaaf!. In Arie Vontura’s geheime laboratorium is een fantastische uitvinding gedaan: met een speciale koptelefoon kun je door de tijd reizen. 

Maar werkt het apparaat wel helemaal zoals het hoort? Samen met de kinderen gaat Arie terug in de toekomst en vooruit naar het verleden. Naar welke tijd zou jij willen reizen? Daan maakt al jaren voorstellingen op theaterfestival de Parade. Hij is inmiddels specialist in silent discovoorstellingen, waarin hij muziek, interactief theater en vertelkunst samenbrengt.

Voor van 7 tot 10 jaar

De voorstelling duurt ruim een half uur en is vooral bedoeld voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De prijs is € 5,- inclusief een glaasje limonade. Kaarten zijn online te koop via www.dezwaancultureel.nl en indien nog beschikbaar aan de zaal. De voorstelling vindt plaats met inachtneming van de coronamaatregelen. Locatie: Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5.