De padelbanen beginnen vorm te krijgen bij LTC DEM in Beverwijk.
De padelbanen beginnen vorm te krijgen bij LTC DEM in Beverwijk. (Foto: aangeleverd)

Padel slaat slag in de regio

REGIO/BEVERWIJK - Padel, de snelst groeiende sport van Nederland komt naar de regio. Tennisvereniging LTC DEM in Beverwijk heeft de primeur en vanaf heden is de inschrijving geopend voor niet-leden. 

Tennisvereniging LTC DEM uit Beverwijk opent in maart 2022 officieel drie nieuwe padelbanen. De banen zijn echter al vanaf begin januari 2022 beschikbaar. Met de aanleg van de padelbanen biedt LTC DEM ruimte voor 100 nieuwe (padel)leden. 

Padelsport

Padel is een racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair en dynamisch door het gebruik van de wanden. Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. ‘expect the unexpected’. We zijn erg trots op het feit dat wij deze mooie sport naar de IJmond halen. Een sport die past bij de dynamiek en ambities van onze club”, aldus Karin Smit, voorzitter van LTC DEM.

Inschrijving

Inschrijven is nu mogelijk. Meer informatie via de website van DEM; www.ltcdem.nl/padel. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de homepage. Smit: "Let daarbij op dat je de juiste keuze voor lidmaatschap kiest. Wees er snel bij, want er is een beperkte capaciteit."


Tennisvereniging DEM is opgericht in 1942, en behoort tot een van de oudste verenigingen in de regio. Het is een bloeiende vereniging met een nog steeds stijgend ledenaantal. 


Het prachtige park biedt ruimte voor zeven smashcourt banen met verlichting. Met ingang van maart 2022 uitgebreid met drie padelbanen. Meer informatie: 

https://www.demtennis.nl