Popkoor SurpriSing in de hoofdstad van België, Brussel.
Popkoor SurpriSing in de hoofdstad van België, Brussel. (Foto: Aangeleverd)

SurpriSing vermaakte zich in België

UITGEEST -  Samen met de groep op tournee en dit keer naar de zuiderburen.


Het was weliswaar niet de volledige groep, maar toch 61 koorleden van SurpriSing uit Uitgeest en omgeving stapten alweer een maand terug in de bus en vertrokken richting een chocoladefabriek in België waar zij zich volop te goed konden doen aan pralines van het zuiverste soort om vervolgens een flashmob te doen bij het station van Antwerpen. 

Popkoor doet het toch maar weer

Het was erg druk op de Belgische wegen dus na wat vertraging kwam men dan toch aan in het hotel.

Flat Nuts 

Om vervolgens weer snel met de bus naar Leuven – Heverlee af te reizen waar men met Popkoor Flat Nuts samen heeft gezongen. De volgende dag uiteraard naar het nationaal symbool van het land om vervolgens hun hart op te halen in de hoofdstad en te genieten van alle muurschilderingen, Manneke Pis en de dag af te sluiten met een heerlijke Waterzooi in Grimbergen, welbekend van het bier.


 

Ook volgde een leuk samenzijn met Pop It, een ander Belgisch koor in Zandhoven en als uitsmijter van de dag een ‘SurpriSing’ voor alle koorleden, een Djembé workshop Braziliaanse stijl. 

Genoten

Kortom, ontzettend genoten, gelachen, herinneringen gemaakt en het meest belangrijke van alles: met en van elkaar genoten.