Wie loopt er met mooie Themba en haar baasje Wendy zondag 19 december mee.
Wie loopt er met mooie Themba en haar baasje Wendy zondag 19 december mee. (Foto: aangeleverd)

Uitgeester honden en baasjes welkom

UITGEEST - Themba, de Amerikaanse Stafford die meedeed met de verkiezing 'Mooiste hond van Nederland', nodigt via haar eigenares hondenvriendjes én hun baasjes uit Uitgeest uit voor een gezellige wandeling door de Zaanstreek, zondag 19 december.

Startpunt is het parkeerterrein bij de Showboat (Lagedijk 328, Zaandijk), aanvang 11.00 uur. Haar baasje Wendy van Egdom heeft nog geen idee hoeveel hondjes er mee komen lopen, maar weet wel dat er zelfs een hondjes uit Rotterdam, Heerhugowaard en Uitgeest zijn aangemeld om gezamenlijk de mooiste plekjes in de Zaan te bekijken.

Voor wie nu denkt: meelopen met een enge vechthond. Themba is de vriendelijkheid zelve. Wie naar haar lieve koppie kijkt met vrolijke flaporen, kan niet anders concluderen dan ze ook een prachtig exemplaar is. Die natuurlijk wel graag de pootjes strekt in een fijne wandeling.

Alle honden uit Uitgeest zijn welkom

Het is een aangelijnde wandeling voor alle soorten hondjes. Iedereen is welkom. Themba en Wendy zullen aan de hondjes en hun baasjes onder meer De Zaanse Schans laten zien. 

Wie tijd en zin heeft om te komen kijken of meewandelen, is welkom. Omdat het buiten is, moet het gezien de coronamaatregelen gewoon door kunnen gaan denkt Wendy.