Expositie van kunstenaars Mea Stoeltjes en Hans Oosting

UITGEEST - Mea Stoeltjes (beeldend kunstenaar) en Tweede Hans (Hans Oosting, online kunstenaar en leraar Transparent CHI) nodigen geïnteresseerden uit om mee te lopen over een stuk van het pad dat zij afgelegd hebben om hun creatieve energie te bevrijden. In een expositie waar de beelden van Mea en de teksten en projecties van Hans als pad-de-stoeltjes aanduiden waar zij langsgegaan zijn.

Het onderscheid tussen de beeldende kunst van Mea en de projecties van Tweede Hans neemt de bezoeker mee in impressies en gedachten op een reis over paden en door werelden tussen vorm en inhoud die balans zoekt tussen licht en duister.


De expositie bestaat uit schilderijen, tekeningen, teksten en digitale projecties, onder meer van performances en muziek video's.


Tijdens deze exposite kan de bezoeker ook online deelnemen aan een aantal events waarbij de kunstenaars met interviews, muziek en video's laten zien en horen hoe zij deze reis beleefd hebben. In verband met de ruimte en coronamaatregelen worden bezoekers verzocht zich te melden met dag en tijd van gewenst bezoek om te voorkomen dat er buiten gewacht moet worden.


Meer informatie en aanmelden: www.tweede-hans.nl/paadjes-tussen-

praatjes-en-plaatjes/