Een trotse Mark van der Poel met kwaliteitsproducten.
Een trotse Mark van der Poel met kwaliteitsproducten. ((Foto: Aangeleverd))

Prachtige eetwinkel keurslager Van der Poel

Algemeen

REGIO/CASTRICUM – Vele Castricummers en zelfs ook vanuit de hele regio zijn al regelmatige bezoekers bij Mark van der Poel eetparadijs. Inderdaad een paradijs op heerlijk eetgebied. In vakliteratuur wordt het paradijs zelfs aangeprezen ‘Van traditionele Slagerij naar moderne Eetwinkel’. Helemaal waar en werkelijk dagelijks te aanschouwen.

Alleen de routing en inrichting van de Eetwinkel doet je al smullen. Geen lange wachtende rijen klanten, maar heerlijk op je gemak de heerlijkste kant-en-klare gerechten, salades, fruit en natuurlijk kwaliteitsvlees, vleeswaren en verse maaltijden uit te zoeken. Op verzoek zelfs met een uitleg qua bereiding van een van de vakbekwame ‘Eetwinkel’ medewerkers.

Vlees moet gezond en helder van afkomst zijn

Mark en Priscilla van der Poel staan dan ook te glimmen van trots. Er zijn naast kwaliteitsvlees ook vegetarische en veganistische producten verkrijgbaar. Het vlees bij Mark van der Poel Keurslager heeft een belangrijk motto. Dat vlees moet gezond en helder van afkomst zijn, zonder groeihormonen en antibiotica. Mark verkoopt het liefst vlees van Nederlandse bodem, waarbij de eigen boeren worden gesteund. 

Duurzamer

“Daarbij is het duurzamer als we in Nederland onszelf van voedsel voorzien”, aldus Mark van der Poel, met aanvullend “Veel artikelen kunnen klanten zelf in hun winkelmandje doen, want de winkel is ingericht met zelfbedieningsmeubelen en een logische looprichting om niets te missen”. 

Zo vind je bij van der Poel Keurslager op Geesterduin 33 onder andere rundvlees van Schotse Hooglanders. Zijn varkensvlees is afkomstig van het Livar-varken, dat drie Beter Leven-sterren scoort. Dan is er ook nog Piëmontees rundvlees en Blije Ilper-kip. Intussen staat er bij de naamsvermelding op de winkel, “Mark van der Poel ‘Keurslager’ slager & traiteur”, wat de hele lading dekt. Nog meer weten? Kijk dan even op www.vanderpoel.keurslager.nl of bel even naar 0251 653 382 en wordt wijzer.