Wie wordt het nieuwe baasje?
Wie wordt het nieuwe baasje? (Foto: Dierenasiel-Schagen)

Voor hanen Pater en Pattertje is helaas nog geen mooie toom hennen gevonden. Net als voor nog een aantal prachtige hanen in de opvang.

Deze week aandacht voor drie mooie katers in de opvang. Het zijn hele speciale katten. Ze zijn allen binnen gekomen met een vangkooi en hebben allen het vertrouwen in mensen verloren, of nog niet gevonden. Deze wel hele mooie katers zoeken alle drie een fijne plek waar ze begrepen worden en mogen zijn wie ze werkelijk zijn.

Het gaat hier om Chrisch een zwarte panter van ongeveer twee jaar oud, maar ook Myro een rode kater van ongeveer dezelfde leeftijd. En als derde is er een kruising Siamees genaamd Care en hij wordt geschat op nog geen jaar oud. Alle drie zoeken ze een plek waar ze ook weer naar buiten kunnen en dan niet op een balkon maar lekker een ruime tuin op zijn minst. Ze zijn natuurlijk alle drie gevaccineerd, gechipt en gecastreerd en helemaal klaar voor een nieuw avontuur.

Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).

Een beetje onwennig nog maar zeer lief