De te winnen fiets beschikbaar gesteld door Bike Totaal Boersen.
De te winnen fiets beschikbaar gesteld door Bike Totaal Boersen. (Foto: aangeleverd)

Digitale bevrijdingsloterij voor Samen Vrienden

In deze vreemde ‘corona-tijd’ is het voor de goede doelen stichting Samen Vrienden ook lastig om inkomsten te genereren. Terwijl met de financiële middelen van Samen Vrienden voor alle tehuizen van Samen hele leuke dingen gedaan kunnen worden en de bussen straks weer mogen rijden.

Om die reden organiseert de Stichting in de maand april een digitale loterij. De loten kosten 5 euro per stuk en zijn digitaal te bestellen. Een van de hoofdprijzen is een prachtige Giant damesfiets t.w.v. € 600,-- beschikbaar gesteld door Bike Totaal Boersen uit Schagen. Maar er zijn meer mooie prijzen te winnen (zie Facebook).

Loten zijn te koop via e-mail naar: organisatie@samenvrienden.nl of app penningmeester, Co Wiskerke 06-51777836. Vermeld in beide gevallen: uw naam en het aantal loten dat u wilt kopen. Hierna neemt onze penningmeester contact met u op. De trekking is op Bevrijdingsdag 5 mei om 19.30 uur via de Facebookpagina te zien en wordt gedaan door Hans Groenendijk, (voorzitter RvB Woonzorggroep Samen) onder supervisie van notaris Natascha Stouthart-Hilber.