Maarten van der Weijdenbad weer geopend

WARMENHUIZEN - De buitenbaden van Schagen Actief zijn klaar voor het nieuwe buitenzwemseizoen! Het Maarten van der Weijdenbad in Warmenhuizen opende 19 april voor het eerst dit jaar haar deuren. Zwembad De Veersloot in Dirkshorn zal na de laatste onderhoudswerkzaamheden snel volgen.

Maandag stond een groep enthousiaste zwemmers bij het Maarten van der Weijdenbad te trappelen om het water in te gaan. Eindelijk kan er weer gezwommen worden! Het zwembad is voorlopig alleen nog geopend voor banenzwemmen, maar zodra er versoepelingen van de coronamaatregelen volgen, zullen er meer activiteiten aangeboden worden. Op het moment moet er rekening gehouden worden met een maximaal aantal zwemmers, hierdoor is vooraf reserveren verplicht.

Wilt u ook komen zwemmen? Om goed voorbereid te zijn op het buitenzwemseizoen is het mogelijk om online een abonnement aan te schaffen. Dit jaar kunt u kiezen voor een Schagen abonnement, waarmee u kunt zwemmen in het Maarten van der Weijdenbad en de Veersloot, of een abonnement voor alle buitenbaden waarmee u ook in de Bever (Sint Pancras) en het Baafje (Heiloo) kunt zwemmen. U kunt online ook een los kaartje aanschaffen.

Voor reserveren, een abonnement aanvragen of los kaartje aanschaffen of meer informatie weten over tarieven, openingstijden en corona huisregels? Kijk op de websites voor alle informatie: www.maartenvanderweijdenbad.nl en www.zwembaddeveersloot.nl