Anoeska de Wit genomineerd voor Nederlandse titel

WARMENHUIZEN - BeautyStudio Anoeska de Wit is genomineerd voor de Beauty Award 2020/2021 oftewel de beste schoonheidssalon van Nederland.

Dat was het bedrijf van de gelijknamige eigenaresse vorig jaar overigens al, maar de Warmenhuizer onderneming werd door corona in de wachtstand gezet: de verkiezing werd steeds uitgesteld. Nu is besloten om er niet live een feestelijke gebeurtenis van te maken, maar te opteren voor een online verkiezing. Waarbij BeautyStudio Anoeska de Wit sowieso op het spreekwoordelijke ereschavot staat, want er zijn nog maar drie schoonheidssalons in de race voor de Nederlandse titel.

Kijk live mee

,,Erg spannend maar we zijn al enorm trots op de nominatieā€, vertelt Anoeska over haar bedrijf dat al vele jaren aan de weg timmert in eerst Schoorl en later Warmenhuizen. De verkiezing begint zondag 25 april om 19.30 uur. Men kan zich (gratis) registreren via https://event.onliveevent.nl/beautyaward2021..

Het team van BeautyStudio Anoeska de Wit bestaat uit zeven vaste medewerkers en een aantal specialisten die het team, als daar behoefte aan is, versterkt. Alle specialistes van BeautyStudio Anoeska de Wit zijn volledig gediplomeerd en hebben hun eigen specialisaties.
Kijk voor een heel scala aan beautybehandelingen terecht. Zie daarvoor www.beautystudioanoeskadewit.nl/.