Theatermaakster Sylvia Wardenaar legt de challenges uit door middel van filmpjes.
Theatermaakster Sylvia Wardenaar legt de challenges uit door middel van filmpjes. (Foto: Gemeente Schagen )

Challenge jezelf en speur mee door de stad rond 4 en 5 mei

SCHAGEN - Er is genoeg te doen rondom 4 en 5 mei in Schagen. Het Herdenkingscomité ’40 –’45 Schagen organiseert voor dit jaar een alternatief programma met vier challenges en een speurtocht. Iedereen kan meedoen.

De challenges worden uitgelegd middels een interactieve poster en filmpjes van theatermaakster Sylvia Wardenaar. Op 4 mei is de herdenking te volgen via Noordkop Centraal TV.

Cijfer 75 centraal

De vier challenges staan in het teken van het cijfer 75, omdat we dit jaar 75 jaar bevrijding vieren. In de interactieve poster kan worden geklikt op buttons en pijltjes die leiden naar filmpjes. Daarin legt Sylvia Wardenaar, per challenge toe hoe hij uitgevoerd moet worden.

Wedstrijd

Per challenge kunnen de resultaten worden opgestuurd naar vier5meischagen@gmail.com. Daarmee maak je kans op een prijs. Op 8 mei maakt burgemeester Van Kampen samen met Sylvia Wardenaar bekend wie de winnaars zijn. Vermeld in de mail je naam en leeftijd.

Interactieve poster

De interactieve poster van het Herdenkingscomité is te vinden op Noordkop Centraal, de website, Facebook- en Instagrampagina van de gemeente Schagen en op de Facebookpagina van vier5meiSchagen.

Afbeelding