Het EK Rodi Videoteam komt naar je toe als jij wilt shinen!
Het EK Rodi Videoteam komt naar je toe als jij wilt shinen! (Foto: Niek Verlaan via Pixabay)

Schager Nieuwsblad zoekt Oranjefans

SCHAGEN - Heb jij ook zo'n zin in het EK voetbal? Wij ook! Ga jij met je klas, team, straat, gezin, familie, met je buren of misschien zelfs alleen iets leuks doen voor of tijdens het EK? Laat het ons weten, dan juichen we samen!

Het EK Rodi Videoteam komt naar je toe!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Bedrijven maken zich op voor het EK. De televisiespotjes spatten al van het beeldscherm af. Maar wat doe jij? Heb jij leuke plannen om er een echt coronaproof feestje van te maken en ben je al bezig met voorbereidingen? Ga je iets leuks doen met jouw klas op school of Is jouw woning al EK proof gemaakt? Is jouw lievelingskleur oranje en kun je niet wachten om dat te showen? Neem contact op met het Schager Nieuwsblad en wij komen langs met ons speciale EK Rodi videoteam. Deze jonge reporters laten jou shinen!

Geef de lezer een kijkje in jouw 'oranje' keuken en nodig ons uit voor een video-, fotoreportage of verhaal. Of mail je actie of een foto van je oranje (slaap)kamer, straat, auto, fiets, huisdier of grasmaaier naar redactie.snb@rodi.nl en wij plaatsen deze in de krant en online!

Schreeuw Oranje naar de finale!