Weer koopzondag in het Makado Centrum

SCHAGEN - O wat zijn we blij! Het eerste koopweekend is een feit. De winkels hebben er lang op gewacht, maar door de versoepelingen van de overheid die onlangs zijn doorgevoerd, zijn de winkels eindelijk weer open. Op zaterdag 29 en zondag 30 mei kan je dus weer heerlijk komen winkelen. Voor de kleintjes is er extra leuk nieuws, want dit koopweekend gaat ook de KlusKeet open.

De KlusKeet is speciaal ingericht voor de kleinste bezoekers. Hier worden gezellige en gevarieerde kinderactiviteiten georganiseerd. Kinderen mogen gratis meedoen met kinderworkshops, kleurplaten maken, TikTok filmpjes opnemen, glittertattoos zetten en meer. Ook start komend weekend de verbouwingsspeurtocht. Deelnemers die alle gereedschap van de bouwvakkers vinden krijgen een beloning. Dus de kleintjes kunnen creatief aan de slag.

Wie het Makado Centrum inloopt, kan niet om de KlusKeet heen. De kleurrijke etalage, muren en inrichting trekken veel bekijks. De KlusKeet wordt ook gebruikt voor bouwvergaderingen, maar die vinden plaats als de kindjes op school zijn. De KlusKeet gaat regelmatig open en is gevestigd in de lege winkel tegenover Holland & Barrett. De toegang is gratis.

Enkele maanden geleden is gestart met de verbouwing van het overdekte Makado Centrum. Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden groots en zichtbaar voor het winkelend publiek. Een troost: alle winkels zijn tijdens de verbouwing open en bereikbaar.

Wil je meer weten? Volg Makado op de Facebook en Instagram, bezoek de site makadoschagen.nl of neem contact op met by Maureen via 06-25125879.