Co Wiskerke en Monique de Vries
Co Wiskerke en Monique de Vries ((Foto: De Vries ))

Schagerwijkenlopen 2021, speciale editie afgerond

Algemeen

MUGGENBURG - Op de langste dag van het jaar, is de speciale editie van de Schagerwijkenlopen 2021 afgerond.Voor de laatste keer, bij de Jong & Roos op de Witte Paal als sponsor van deze laatste wijk in Muggenburg, een aantal ingezonden foto’s getrokken voor de prijzen. Er waren nog voldoende prijzen om deze keer ook alle kinderen een prijs te geven.

Ook Cees Dubbeld mag zijn prijs ophalen omdat hij als enige in alle zes wijken de ronde van 10 km heeft gelopen (4 rondjes). Super, en Cees is bijna 77 jaar.

De prijswinnaars van de Schagerwijkenlopen zijn bekend. Heb jij gewonnen? Check deze video van Teamsportservice op Facebook. Er hebben evengoed, gezien de bijzondere omstandigheden, een flink aantal enthousiaste deelnemers meegedaan. Toch hopen wij in 2022 de Schagerwijkenlopen weer in haar oorspronkelijke vorm te kunnen organiseren.

Op zeven donderdagavonden vanaf 19.30 uur, elke week in een andere wijk. Want volgend jaar komt er nog een wijk bij nl. in Warmenhuizen, in samenwerking met atletiekvereniging NOVA, en hopen wij alsnog de officiële 10e editie te kunnen organiseren.

Als dat aanslaat kan dat zomaar weer verder worden uitgebreid met meerdere wijken aldaar of in andere dorpen. Wij zeggen als organisatie: ”blijf bewegen op de routes en tot volgend jaar.

Afbeelding
Jurgen Botman van de Jong & Roos, Co Wiskerke en Monique de Vries (prijsuitreiking).
Cees Dubbeld in de wijk Hoep Noord/Zuid