Anne Marie, Corinne, Diana, ElleMarie, Karen en Tanja.
Anne Marie, Corinne, Diana, ElleMarie, Karen en Tanja. (Foto: Marjolein Bijpost)

Open Dag bij Yoga Pilates Health Schagen

SCHAGEN - Door alle Corona perikelen hebben we er een half jaar op moeten wachten, maar op zaterdag 4 september van 11.00-16.00 is het dan eindelijk zo ver: de feestelijke open dag van Yoga Pilates Health Schagen, oftewel YPHS!

Yoga en meer, prive- en duosessies zijn mogelijk

YPHS is de eerste (en we vinden zelf ook de mooiste) plek in Schagen waar je terecht kunt voor heerlijke yoga en pilates lessen, beauty behandelingen, sport- en ontspanningsmassages, cranio sacraal therapie, privé en duo sessies op de pilates apparatuur en nog veel meer. In ons prachtige pand aan de Zijperweg 9 vind je een ruime en goed geventileerde zaal voor groepslessen, heerlijk rustige behandelingsruimtes, een gezellige koffie en ontspanningsruimte, een reformerzaal met de mooiste apparatuur voor een goede training of veilige revalidatie en een zonnige patio met het beste uitzicht van Schagen.

Workshop Wim Hof 'The Iceman'

Niet alleen de locatie is bijzonder, ook de mensen: het idee achter YPHS is om een groep mensen samen te brengen met passie en kennis voor hun vakgebied. Bij Anne Marie van Studio AM kun je terecht voor heerlijke beautybehandelingen en massages, bij Corinne van Praktijk Bant kun je Cranio Sacrale therapie ondergaan en Karen van Studio Aravinda en Tanja van Studio Engel bieden groepslessen en privé sessies in meerdere vormen van yoga en pilates. 

Ook komen er bij YPHS regelmatig bijzondere workshops voorbij door specialisten van buitenaf, zoals binnenkort de Melt Workshop van Rob Beenker en de Wim Hof Workshop van René Valk.


Op 4 september tussen 11.00 en 16.00 ben je van harte welkom om eens bij ons binnen te lopen en een kijkje te komen nemen. We hebben de bubbels en een leuke goodiebag voor je klaar staan en kunnen je alles vertellen over onze lessen, behandelingen en workshops. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd mailen op info@yphs.nl of bellen 06 30104039.