De cast.
De cast. (Foto: Cora Deutekom)

'We hebben er zin an'

Vervolg voorpagina

Voorstelling

In februari 2021 zou het nieuwe stuk in première gaan, maar door de maatregelen bleven de theaters op slot. ''In de coronaperiode hebben we niet stilgezeten. We zijn altijd doorgegaan met repeteren, ook om elkaar te blijven zien en de tijd een beetje door te komen. Na maanden van extra repeteren is de voorstelling alleen maar beter geworden, en wij hebben er zin an!!'' In eerste instantie mochten er 28 kaartjes per voorstelling worden verkocht. ''We ontvingen afgelopen week het fantastische nieuws dat we nu voor 66 mensen mogen spelen, dat is zo'n twee derde van de zaalcapaciteit. Dat is geweldig! Je moet het namelijk ook hebben van de interactie met het publiek. Het is fijn dat je dit nu met nog meer mensen kunt delen.''

Herfst in Schagen

Wegens groot succes komt er in 2022 nog een allerlaatste editie van 'Herfst in Schagen', met twee speeldata op zaterdag 19 en zondag 20 februari. 

Kaarten zijn te reserveren via: www.scagontheater.nl. Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat snel! Meer informatie over D@gh@p op: www.toneelgroepdaghap.nl.