V.l.n.r. Thérèse Rood, Karin Rood en Anna Rotteveel-Keppel.
V.l.n.r. Thérèse Rood, Karin Rood en Anna Rotteveel-Keppel. (Foto: JB/RM)

Opbrengst loterij en veiling van Karimiek komt ten goede aan vierjarige Roan

Vervolg voorpagina -

Om het gapende gat tussen het opgehaalde geld en het streefbedrag enigszins te dichten, organiseren Anna en Thérèse een zogenaamde ClosetSale. "Wij organiseren dat namens ons bedrijf Imagobureau Antré", steekt Thérèse van wal. "Wij helpen vrouwen die zich willen ontwikkelen en ontplooien met onze methodiek, zodat zij zich krachtig en vol zelfvertrouwen kunnen neerzetten, zowel innerlijk als op uiterlijk gebied. Kleding speelt daarbij ook een grote rol. Dat is de reden dat we vier jaar geleden zijn begonnen om onze (bijna) niet gedragen kleding te gaan verkopen. En dat sloeg best goed aan, dus het jaar daarop zijn we ermee verhuisd naar de garage. Al gauw wilden mensen die ook nog kleding te koop hadden, zich graag bij ons aansluiten. In het derde jaar gingen we nog groter en toen zijn we naar de oude winkel van Rood gegaan, want die stond leeg. Daar hadden we zoveel ruimte dat we er wel voor voelden om ook andere ondernemers een podium te bieden op onze Closet Sale. Daar was ook Karin bij met haar keramiek, er was een tarotkaartlezeres en iemand die een speciaal soort massage geeft. Dat was ontzéttend leuk. Ditmaal houden we onze ClosetSale in het kerkje van Anna Paulowna. We hebben weer allerlei leuke creatieve onderneemsters uitgenodigd om een 'kraampje' te maken met hun zelfgemaakte spullen of diensten." 

Opbrengst

Tijdens de ClosetSale veilt Karin Rood haar keramische kunstwerken waarvan de gehele opbrengst naar Roan gaat. Anna: "En Thérèse en ik hebben er een loterij aan verbonden. We vragen geen entree maar wel vijf euro per lot waarmee heel mooie prijzen te winnen zijn. Iedere ondernemer op de ClosetSale stelt hiervoor iets beschikbaar. De gehele opbrengst van de loterij is bestemd voor Roan. Ook mensen die niet naar de sale kunnen komen, kunnen lootjes kopen, want hoe meer we er verkopen hoe beter natuurlijk. Karin Rood: "Mijn dochter Daisy heeft een presentatie over Roan gemaakt welke tijdens de ClosetSale wordt getoond op een beamer."

De ClosetSale wordt gehouden op zaterdag 2 en zondag 3 oktober, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur, in het kerkje aan de Molenvaart 21 in Anna Paulowna. Op de Facebookpagina: Antré ClosetSale worden alle deelnemers aan dit tweedaagse evenement uitgebreid voorgesteld.

Op Facebookpagina: 'Doneer en help Roan zijn laatste jaren door' is meer te lezen over de crowdfunding voor Roan. "We hopen van harte dat onze ClosetSale een financieel steentje kan bijdragen om zodoende de zorgen van dit mooie gezin enigszins te verlichten", besluiten Karin, Anna en Thérèse.


Zie ook: https://www.geef.nl/.../doneer-en-help-roan.../donateurs