Oktober is feestmaand bij de Schakel!
Oktober is feestmaand bij de Schakel! (Foto: aangeleverd)

Feestelijke Oktober woonmaand bij de Schakel!

DEN HELDER - Oktober is feestmaand bij de Schakel wonen en slapen! Omdat het elke dag een feestje is om in de vernieuwde showroom klanten te mogen adviseren en de mooie nieuwe collecties te presenteren, wordt met name in Oktober Woonmaand extra aandacht geschonken aan de klanten. 

Gratis workshops 'Weg met de herfst-blues!'

Tijdens het woonweekend van 2 en 3 oktober is Patricia van Aenders aanwezig met allerlei lekker bereide hapjes en drankjes. Zij organiseert op zaterdag en zondag, in samenwerking met de Helderse Suus Geluk, drie gratis workshops: ‘Weg met de herfst-blues!!'. Oktober is bij uitstek een herfstmaand en biedt de natuur tal van voorbeelden om een prachtig inspiratiestuk te maken. Onder leiding van Suus gaan de deelnemers aan de slag met tuimelvazen. Deze lenen zich er uitstekend voor om een fraaie presentatie te maken. Zowel de tuimelvaas als alle materialen worden gratis ter beschikking gesteld door de Schakel. De workshops op zaterdag beginnen om 10.00 en 14.00 uur. Op zondag begint deze om 14.00 uur. Deelname aan de workshops is gratis, maar gezien de belangstelling is opgave verplicht, zodat men verzekerd is van een plek. (Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht gehouden!). Opgeven kan via de mail: patriciavorstenbos@outlook.com

Aanbiedingen

Maar oktober is ook de woonmaand waarin tal van nieuwe collecties worden gepresenteerd, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Made For Comfort zitmeubelen, de vernieuwde Happy@Home collectie en de Altijd Goed Slapen slaapcollectie. Alles weer in een vernieuwde showroom met de nieuwste woonaccessoires sfeervol gepresenteerd! Tijdens de Oktober woonmaand zijn er vele aantrekkelijke aanbiedingen en worden aankopen gewaardeerd met een mooi cadeau.

Zondag 3 oktober is de Schakel geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op de website is alle informatie over de workshops, acties en cadeaus te vinden: www.deschakelwonen.nl. De Schakel wonen en Slapen is gevestigd op het Ravelijncenter in Den Helder.

Deelname aan de workshops is gratis.