Karin Smit.
Karin Smit. (Foto: aangeleverd)

Persoonlijke begeleiding staat centraal

Als een dierbare is overleden, staat de wereld even stil. Toch moeten er veel beslissingen genomen worden. Uitvaartbegeleiding Karin Smit neemt hier de tijd voor, want niet alle keuzes hoeven op één dag gemaakt te worden.

'Ik hecht veel waarde aan het begeleiden van een afscheid dat past bij de overledene'

‘’Ik zeg wel eens dat het de omgekeerde geboorteperiode is’’, vertelt Karin. ‘’Bij een geboorte is meestal alles van tevoren goed geregeld, bij een overlijden vaak niet. Maar je moet er wel over nadenken.’’ Karin zorgt voor rust en ruimte zodat u als nabestaande aandacht en energie kunt geven aan de dierbare die u hebt verloren en aan anderen die achterblijven. ‘’De tijd tussen het overlijden en de uitvaart is een emotionele en intense periode. Het verdriet kan ik niet wegnemen. Wel kan ik steun bieden en helpen bij alles wat er op u afkomt. Het is fijn dat ik van A tot Z aan de wensen van de overledene en nabestaanden kan voldoen om hen volledig te ontzorgen.’’ Karin doet dit niet alleen, ze werkt samen met haar vaste collega’s Brent en Leonie.

Bij Uitvaartbegeleiding Karin Smit staat persoonlijk contact voorop. Het hartelijke en verzorgende karakter van Karin zorgt voor een fijn en vertrouwd gevoel. Ze neemt de nabestaanden stap voor stap mee door het proces. ‘'Als uitvaartbegeleider deel ik bijzondere en intense momenten met nabestaanden. Het is daarom belangrijk dat er een klik is. Een uitvaart is natuurlijk heel persoonlijk. Ik hecht veel waarde aan het begeleiden van een afscheid dat past bij de overledene en de nabestaanden. Zo ontstaat er een liefdevol afscheid.''

Uitvaartbegeleiding Karin Smit, 06-81358110, info@uitvaartbegeleidingkarinsmit.nlwww.uitvaartbegeleidingkarinsmit.nl.

Karin Smit.
Afbeelding
Karin Smit.