AVO Auto's met Stephan en Simone Rutten.
AVO Auto's met Stephan en Simone Rutten. (Foto: vincentdevriesfoto.nl )

Avo Auto's; occasions tegen een scherpe prijs

DIRKSHORN - Occasionverkoop Avo Auto's is sinds 2019 gevestigd in Dirkshorn. 

Over Avo Auto's

De auto’s worden geleverd zoals de klant het wenst. Denk aan een nieuwe APK, professionele reiniging, alles is mogelijk. "Wij streven ernaar dat u ons visitekaartje wordt, vertelt eigenaar Steef.

Prijs en kwaliteit

"De prijzen op de website, zijn groothandelsprijzen. Dit houdt in dat het de prijs is waarbij de auto meegenomen wordt zoals hij klaarstaat. De auto wordt met een nieuwe APK geleverd en er is ook de mogelijkheid om een auto in te ruilen. Dit doen we omdat we vinden dat elke koper zelf een afweging maakt tussen prijs, service en garantie." 

Avo Auto's heeft daarom 2 garantie pakketten samengesteld waaruit gekozen kan worden. zo houdt de klant zelf de kosten in de hand.''

Voor klanten die een auto zoeken via de website, maar deze staat er niet bij? Geen probleem. Door jarenlange ervaring in de autobranche heeft Steef een uitgebreid netwerk opgebouwd, zowel in Nederland als daarbuiten. Zo wordt alles in het werk gesteld om aan alle speciale wensen te voldoen en natuurlijk… altijd tegen een scherpe prijs!

Financiering

Als het nu gaat om informatie of het aanschaffen van een auto, dan kunt u tegenwoordig op internet, online, 24 uur per dag onafhankelijk advies krijgen. Voor AVO Auto’s neemt samenwerkingspartner Dealer Totaal Concept deze taak op zich. DTC biedt deskundige advisering en diensten op het gebied van financiering, lease en verzekeringen. Tevens treden zij op als bemiddelaar voor het afsluiten van deze financiële producten.


Avo Auto's

Cornelis de Vriesweg 51C
1746 CM Dirkshorn

Telefoon 0224 785 450.

Email: mail@avoautos.nl

www.avoautos.nl