Afbeelding
(Foto: )

Baasje Gezocht ‘Hoe gaat het met’

Algemeen

Voor de gerbils is nog geen fijn nieuw thuis gevonden, ze zijn ondertussen verhuisd naar de prachtige knaagdierenopvang te IJmuiden. Mocht er interesse zijn, dan kan er met hen contact op worden genomen.

Er zijn momenteel geen herplaatsbare dieren meer in de opvang. Vandaar, in deze laatste keer ‘Baasje Gezocht’ van deze Dierenopvang, toch nog even een terugblik op een succesvolle herplaatsing van afgelopen jaar.

Het gaat dit keer om Jackall, een prachtige witte Zijdehoender haan, die in de opvang terecht is gekomen omdat hij bij de vogelopvang in een hokje was gestopt. Hij is in de opvang succesvol gekoppeld aan Famke een heerlijke, maar wel pittige bruine hen. Na herplaatsing bij twee hennen, was er in eerste instantie geen sprake van een goede match, maar na enige tijd mochten we toch dit bericht ontvangen:

Het gaat heel goed met beiden. Het heeft even gekost voordat het klikte met de 2 hennen die we al hadden. Behoorlijke gevechten waardoor wij het eigenlijk zielig voor hen vonden. Jackall is heel rustig. Famke was dominant in het begin. Maar nu gaan ze iedere dag met z’n vieren op pad door de tuin. Helaas momenteel geen eieren en in de rui, maar dat maakt ons verder niet uit. Dus we zijn blij dat we ze niet naar jullie hebben terug gebracht. Ik zal morgen wat foto’s maken en toesturen.”

Voor vragen over dieren, of andere zaken die met de Opvang te maken hebben, kunt u telefonisch contact opnemen met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).


Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl

Baasje Gezocht ‘Hoe gaat het met’