Enthousiastelingen gezocht voor zomertheater in De Schoof

WERVERSHOOF - Het sociaal-cultureel centrum De Schoof, aan Kerkelaantje 1 in Wervershoof, mag op korte termijn weer open. Dat betekent dat er uitvoering wordt gegeven aan de vele bruisende plannen, één daarvan is het zomertheater.

Decorbouwers, muzikanten, kledingmakers en spelers zijn welkom

In de zomervakantieweken wil Werkgroep Zomertheater De Schoof een zomertheater realiseren: een toneelstuk in het 'amfitheater' voor een ieder die het leuk vindt om naar een familiestuk te kijken. Voor vakantiegangers op de vele parken, voor de vele mensen die thuis zitten en met (of zonder) kinderen even willen lachen. Geschikt voor jong en ouder.

De voorbereidingsgroep is al druk bezig, maar... nu zijn er nog enthousiastelingen nodig die mee willen doen: spelers, decorbouwers, kledingmakers, pr-mensen, muzikanten en vooral de vele mensen die achter de schermen een handje meehelpen. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat ook mensen zonder speelervaring zich op geven. Het stuk wordt namelijk begeleid door een heuse ervaren regisseur die iedereen de kneepjes snel bijbrengt.


Zin om mee te doen? Vragen? Neem contact op via tel. 0228-581876 of stuur een e-mail naar info@deschoof.nl. Aarzel niet, tijd om mee te doen.


.