Je raakt bij Easyslim.nu in Zwaag de coronakilo's weer kwijt.
Je raakt bij Easyslim.nu in Zwaag de coronakilo's weer kwijt. (Foto: aangeleverd)

Weg met de coronakilo’s

ZWAAG - In deze coronatijd bewegen mensen minder, maar na een lange tijd stilzitten, moeten de kilo’s er weer af en de spieren sterk en strak worden.

Easyslim.nu, wat is dat eigenlijk?

Het sterke punt van Easyslim.nu is dat de mensen niet aan één of ander crashdieet hoeven. Alle klanten liggen ontspannen op de
behandeltafel, terwijl het geavanceerde apparaat het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures.

Laagdrempelig

Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet wegkrijgen, maar ook voor de degenen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulitis en striae; de behandelingen maken de huid namelijk mooi strak. "Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt."

Succesvol

Het is niet alleen het apparaat wat de formule zo succesvol maakt: een eigen maaltijdmix, een uniek eigen kookboek, voedingstips en een stuk psychologie maken Easyslim.nu tot een unieke ervaring. Gekeken wordt naar de wens van de klant en wat daarvoor nodig is.

Doel

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel van de klant. Mannen en vrouwen hebben ieder een ander persoonlijk doel.

Nieuwgierig geworden? Aanmelden voor een intake, proefbehandeling en speciale aanbieding van 39 euro kan via hoorn@easyslim.nu of...

Bel of app naar 06-85852603 of 06-40698412.

Easyslim.nu is gevestigd aan Oude Veiling 89a in Zwaag.

Kijk voor meer informatie of boekonline op:
www.easyslim.nu.

De aanbieding is geldig tot 23 mei 2021.