Het team van Liv Eco in Medemblik.
Het team van Liv Eco in Medemblik. (Foto: aangeleverd)

Liv Eco verhuisd naar groter pand

Petra Rustenburg opende drie jaar geleden vol vertrouwen haar biologische winkel 'Liv Eco'. Ze voelde dat de timing perfect was, want een biologisch specialist in de gemeente Medemblik was er tenslotte nog niet en steeds meer mensen kozen voor een gezonde levensstijl.

Liv Eco vestigde zich in een monumentaal pand aan de Nieuwstraat in het centrum van Medemblik, waarmee Petra's grote droom én voorgevoel uitkwam.

Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een vertrouwde plek voor een grote klantenkring, waarvan sommigen er dagelijks hun boodschappen doen. Dit is absoluut mede te danken aan het feit dat Petra en haar team goed luisteren naar wat klanten willen en hier uitstekend op in spelen. Ze ontwikkelen zich voortdurend en blijven groeien, zodat ze klanten de juiste adviezen kunnen geven. Niet voor niets staat Liv Eco inmiddels bekend als biologisch specialist!

Uiteraard staat het aanbod van gezonde lokale producten hoog in het vaandel, waarmee zij zich dan ook echt onderscheiden van de reguliere supermarkten. Zo heeft Liv Eco een trots samenwerkingsverband met onder andere tuinders en boerderijen uit West-Friesland.

Petra: "Liv Eco is echt ontdekt door de Medemblikkers. Wat mij een ontzettend goed gevoel geeft, is dat ik zie dat onze klanten zich op hun gemak voelen in de winkel. Ze voelen zich prettig vanwege onze gastvrijheid, de persoonlijke aandacht en adviserende rol die wij bieden. En daarom heb ik de volgende stap aangedurfd door te verhuizen naar een groter winkelpand aan de Nieuwstraat. Omdat we nu meer ruimte hebben, heb ik ons assortiment verruimd met nog meer biologische en lokale producten. Onze drogisterij is ook uitgebreid. We hebben nu eindelijk een prachtige, biologische make-up lijn, maar ook leuke boeken en cadeautjes."

Alleen was het Petra nooit gelukt: "Ik ben enorm trots op mijn team dat, net als ik, met veel liefde voor Liv Eco werkt en meedenkt. In anderhalve maand gaf ik met veel plezier, samen met mijn partner, familie, vrienden en team, Nieuwstraat 45 een metamorfose. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat! Het is een ruime, lichte en sfeervolle winkel geworden. Verder ben ik onze klantenkring enorm dankbaar voor de financiële ondersteuning die ze mij gaven door coupons te kopen via onze crowdfundingsactie om de verbouwing te bekostigen. Mede dankzij hen heb ik alle plannen voor de winkel kunnen verwezenlijken."

Iedereen is van harte welkom in Liv Eco aan Nieuwstraat 45 in Medemblik.