Hyperion zoekt enthousiaste vrijwilligers voor organisatie

BENNINGBROEK - Alle vrijwilligers van Hyperion kijken ernaar uit om na de zomer weer van start te gaan met het organiseren van interactieve avonden over onderwerpen die er toe doen. Na de gedwongen stop van anderhalf jaar is het enthousiasme groot om weer te beginnen.

'Groepje wordt wel erg klein'

Het bestuur kwam deze week dan ook bij elkaar om een eerste aanzet te geven voor de invulling van het seizoen 2021/2022. Tijdens deze vergadering namen twee bestuursleden afscheid. Hierdoor wordt het groepje dat de avonden organiseert wel erg klein. Hyperion zoekt dus op korte termijn naar nieuwe vrijwilligers.

Maak kennis met Hyperion

Wie Hyperion nog niet kent en eerst een indruk wil krijgen van de onderwerpen van de avonden die zoal worden georganiseerd, kijk op www.stichtinghyperion.nl.

Help mee

Wie heeft zin om mee te denken over de invulling van de avonden van Hyperion of om mee te helpen die vorm te geven en te organiseren? Of belangstelling om mee te werken als bestuurslid? Neem contact op met voorzitter Thea Beentjes via thea@zininsamenwerken.nl. Bij voorkeur vóór 15 juni. In een kennismakingsgesprek wordt gekeken, wat passend is. Er zijn namelijk taken van verschillend omvang.