Boukje en Bruce eindelijk in het huwelijk gestapt.
Boukje en Bruce eindelijk in het huwelijk gestapt. (Foto: Robin Polderman fotografie)

Boukje en Bruce eindelijk getrouwd

OPPERDOES - Boukje Strikwerda (30) woont samen Bruce Blanchard (31) in Opperdoes. Boukje werd op 29 mei 2019 door haar vriend ten huwelijk gevraagd en de bedoeling was om op dezelfde dag een jaar later te trouwen. Dat pakte anders uit...

De voorbereidingen voor het huwelijk van 2020 waren in volle gang. De trouwjurk en trouwpak waren gekocht, locatie besproken, kaarten gedrukt en alle gasten die ze er graag bij wilden hebben, waren uitgenodigd. En vanwege corona kon de trouwerij vorig jaar niet doorgaan.

De trouwjurk en trouwpak gingen naar zolder en de bruiloft werd met één jaar uitgesteld. Dit, omdat toen iedereen nog het idee had dat het dan vast en zeker op een 'gewone' en grootse manier gevierd kon worden. Zonder beperkingen en met alle honderd uitgenodigde gasten. Dat dit een jaar later in deze vorm toch nog niet mogelijk was, had toen niemand zich kunnen voorstellen.

Toch een bruiloft

Maar binnen de beperkingen van de coronamaatregelen is het afgelopen zaterdag 29 mei toch een prachtige trouwdag voor ze geworden, gevierd op De Boereplaats in Waarland. Daar werd, buiten in het zonnetje, de huwelijksceremonie voltrokken in een prachtig romantisch versierde tuin in het bijzijn van dertig gasten. Na een heel gezellig feestelijk samenzijn werd deze dag afgesloten met een barbecue.

Boukje en Bruce brachten de huwelijksnacht door in De Hooiberg op dezelfde locatie en werden 's morgens met een heerlijk ontbijt verwend. De huwelijksreis vindt tijdens de bouwvak plaats. Waar naartoe? De bestemming hangt af van de dan geldende coronamaatregelen.

De Medemblikker/Koggenlander feliciteert het pasgetrouwde stel en wenst beiden veel geluk in de toekomst.