Elke dag op de bank hangen is ook niets.
Elke dag op de bank hangen is ook niets. (Foto: archief Rodi Media)

Webinar succesvol solliciteren

REGIO - De corona-maatregelen zijn weer versoepeld en het ziet ernaar uit dat er binnenkort nog meer versoepelingen gaan komen. Dat betekent dat er op de arbeidsmarkt weer nieuwe vacatures opengaan.

Op de Nationale vacaturebank staan diverse baantjes. Neem eens een kijkje, misschien zit er wat voor je bij. Ze bieden vacatures aan alle opleidingsniveaus, functiegroepen, branches en regio's. De kans is groot dat ook jouw ideale baan daar te vinden is. Met het geavanceerde zoeksysteem kan je snel, makkelijk en gericht op zoek gaan naar de voor jou relevante vacatures. Via de 'Vacature Alert' ontvangt de werkzoekende elke dag automatisch nieuwe vacatures in de mailbox.

Elke dag zijn er duizenden werkgevers die in de cv-database op zoek gaan naar geschikte werknemers. Zet je cv op de Nationale Vacaturebank en maak meer kans op een baan. Het plaatsen van je profiel en cv is gratis.

Webinar

Meedoen met de online webinar succesvol solliciteren op donderdag 10 juni? Leer hoe je indruk maakt met jouw sollicitatie.

Van 10.30 tot 11.15 uur: Maak indruk met je cv en motivatie. Deze zijn je ticket naar een eerste gesprek. Maar hoe maak je indruk? En van 11.15 tot 12.00 uur: Een overtuigend sollicitatiegesprek voeren.

Een maximaal aantal plekken zijn beschikbaar. Deelname aan het webinar is gratis.


Wil je werken? Kijk eens op www.nationalevacaturebank.nl.