De Dacia Duster is een krachtige auto.
De Dacia Duster is een krachtige auto. (Foto: aangeleverd)

Robuuste SUV met krachtige uitstraling

Is de Dacia Duster jouw nieuwe way of life? De auto is mooi, functioneel, stevig en betaalbaar. Ontdek deze soepele SUV (optioneel met 4x4) nu in de stad. Of ervaar zijn kracht buiten de gebaande paden.

De Dacia Duster geeft je een gevoel van vrijheid. Op elk terrein. De robuuste SUV brengt je comfortabel naar elke gewenste bestemming.

Opties

Handsfree card: eh, waar stond mijn Dacia Duster ook alweer? Door de welkomstverlichting vind je je auto altijd terug. Zonder je sleutels te pakken. Je kunt de auto zelfs eenvoudig ontgrendelen en starten.

Elektrische ramen: alle passagiers hebben de beschikking over elektrische ramen. De bestuurder heeft als enige de sensitieve ‘aanraakbediening’.

Automatische airconditioning: de Dacia Duster heeft automatische airconditioning. Dat betekent dat de temperatuur binnen altijd optimaal is. En dat voelt lekker comfortabel aan.

Bestuurdersinstellingen: op zoek naar extra comfort? In de Dacia Duster zit je altijd goed. Pas je stoel aan met de lendensteun en verstel het stuur in hoogte en diepte.

Deze opties zijn leverbaar afhankelijk van de versie die je bestelt.

In de Dacia Duster verstel je je stoel en het stuur net zolang totdat je perfect zit. En al jouw benodigdheden heb je makkelijk binnen handbereik. De auto zit propvol actieve en passieve veiligheidssystemen. Rijd je op asfalt of baan je je een weg op ruig terrein: safety first! De nieuwe Duster beschermt zijn passagiers met een versterkte carrosserieconstructie. Front- en zijairbags, een montagesysteem voor een Isofix-kinderzitje en in hoogte verstelbare hoofdsteunen zorgen voor een optimaal veiligheidsklimaat.

Stap over op Bi-Fuel, dat bespaart direct geld. Kijk voor meer informatie op www.dacia.nl.