Novitaz Dump Dagen

MEDEMBLIK - De Novitaz Dump Dagen vinden zaterdag 5 en zondag 6 juni plaats. Klanten kunnen dan weer voordelig shoppen in het magazijn. Tijdens de Dump Dagen worden overtollige meubels en accessoires uit het magazijn en de winkel opgeruimd. Kom kijken, struinen en koopjes jagen in het magazijn in Medemblik.

Kortingen tot zeventig procent

Wat kunnen bezoekers verwachten tijdens de Dump Dagen? Een groene hoekbank van 1475 euro is tijdens de Dump Dagen verkrijgbaar voor 599 euro. Een leren bank van Pure Furniture, kleur turquoise, van 4899 euro nu voor 1999 euro. Zes armstoelen in olijfgroen of zwart leer en Brass metalen frame van 3870 euro nu voor 1899 euro. Kortom; kortingen tot zeventig procent op banken, kasten, tafels, stoelen, karpetten, verlichting, kussens en accessoires.

Meevaller

Gun jezelf een koopje of tip een vriend of vriendin. Iedereen kan tenslotte wel een meevaller gebruiken! Bezorging is mogelijk tegen betaling. Uiteraard is de winkel aan de Nieuwstraat gewoon open tijdens de Dump Dagen volgens de normale openingstijden.

Let op: er is geen pin aanwezig in het magazijn. De openingstijden van de Dump Dagen zijn zaterdag 5 en zondag 6 juni van 10.00 tot 16.00 uur.


Graag tot ziens! Het adres van het magazijn is Klinkhamer 8 in Medemblik.


Meer informatie: www.novitaz.nl .